zondag 1 november 2009

100

Toen ik net inlogde, zag ik dat dit alweer het honderdste bericht op ons blog is. Zo'n beetje elke vierde dag verschijnt er dus een berichtje. Valt me niets tegen :-)

We zijn weer thuis na drie (!) weken Nederland en we zijn meteen met onze neus in de boter gevallen: het is hier helder weer, 's nachts hebben we nachtvorst en op dit moment is het nog steeds nul graden. Wie weet kunnen we over niet al te lange tijd alweer schaatsen!
Vorige zondag zijn we teruggekomen en we hebben al diverse mensen blij kunnen maken met whisky, gin en wijn. De drank is hier, zoals volgens mij iedereen wel weet, veel duurder dan in Nederland, over het algemeen twee keer zo duur. Dan is een fles drank een erg leuk cadeautje.
Ook hebben we er al een dansavond met de ene buren en een filmavond bij de andere op zitten. We vervelen ons dus geen seconde.
Verder zijn we een beetje geacclimatiseerd, zijn we weer naar school geweest en hebben we een schema gemaakt voor de werkzaamheden voor de komende maanden. Als eerste op het programma staat het vervangen van twee ramen boven, en dat festijn gaat morgen beginnen. Kortom, het gewone leven is weer begonnen.

Geen opmerkingen: