woensdag 20 mei 2009

Caravan

Het wordt weer zomer, dus dan kom je weer wat meer het huis uit: met de buren aan de linkerkant hebben we een gebarbecued in het natuurgebied even verderop (samen met hun zoon en drie pleegdochters), met de buren aan de rechterkant zijn we met de motor naar een voorlichtingsbijeenkomst over bosonderhoud geweest, we hebben een verjaardag gehad en afgelopen vrijdag hebben we weer een nieuwe aanwinst opgehaald: een caravan. Dertig jaar oud, hij had twintig jaar op een camping gestaan en stond te koop voor 2000 kroon of de hoogstbiedende. Na een snelle belactie konden we in een dorp tien kilometer verderop komen kijken en uiteindelijk mochten we hem voor 2200 kroon (zo'n 200 euro) meenemen.
Nee, we (nou ja, ik) zijn geen fervente kampeerders geworden, het is onze tijdelijke overnachtingsplek voor gasten. We hadden gehoopt het huisje in de tuin deze zomer te kunnen opknappen, maar dat was te hoog gegrepen. Er zijn andere dingen die dringender zijn, dus dat wordt op zijn vroegst volgend jaar zomer. Om toch gasten te kunnen ontvangen en die ook een beetje privacy te geven, kunnen we de caravan in de tuin zetten.
We hebben hem een beetje aangepast, zodat er een vrij groot bed in zit, we hebben flink gesopt en de roze gordijnen weggegooid, dus nu is het een heel appetijtelijke buitenslaapkamer geworden:

1 opmerking:

Martranslations zei

Geweldig! Ik wilde je gisteren nog vragen of je het soms te druk had met werk. ;o)