vrijdag 31 oktober 2008

Sneeuw

We hebben de eerste sneeuw van het seizoen! Natte sneeuw, dat wel, maar toch. Gelukkig hebben we gisteren de aanbouw wind- en waterdicht gekregen. Alleen de boeidelen en windveren moeten er nog op, maar dat doen we wel als het wat beter weer is :-)

De achterkant is gedaan:





De voorkant zonder bekleding:



Met bekleding:



De deur zat in de voormalige achtergevel, waardoor er nu een open verbinding is tussen het huis en de aanbouw en aangezien de houtkachel er niet op berekend is om die extra 52 kubieke meter extra te verwarmen, komt de temperatuur in huis niet meer boven de 16 graden uit. Dat motiveert wel om snel door te gaan en de cv aan te leggen!

1 opmerking:

itana zei

Wat een mazzel dat je in ieder geval voor je werk de deur niet uit hoeft en dan in het pikkedonker na gedane arbeid naar huis moet rijden... Sneeuw hebben we in Holland nog niet gezien, maar ook hier is het vroeg donker, alleen merk je daar niet al te veel van vanwege alle straatlantaarns. Koud buiten? Zet je gewoon de verwarming wat hoger. Niets romantisch aan. Samen met een zaklantaarn hout halen voor de kachel is andere koek. Zo te lezen missen jullie 'ons' gemak niet echt. Het zou leuk zijn als jullie eens een paar foto's vanuit de verte zouden plaatsen, zodat we een beter beeld krijgen van het geheel en ook hoe de omgeving er in deze tijd van het jaar uitziet.
Groetjes, (schoon)mama