zondag 12 oktober 2008

Dansavond

Gisteren gingen de voetjes weer van de vloer op de dansavond die de buren hadden georganiseerd. De avond begon om zes uur met een gezamenlijke maaltijd, waarvoor iedereen eten moest meenemen. Olaf had het lumineuze idee gekregen om stamppot rauwe andijvie met spekjes te maken, waarvoor de andijvie werd geleverd door mensen die in Hjulsjö ecologisch aan het boeren zijn. Onze grote pan stamppot met worstjes werd enorm op prijs gesteld, niet in het minst door de Nederlanders die we er troffen en die hier al twintig jaar wonen.
We gaan wel les nemen om de populaire Zweedse dans de bugg onder de knie te krijgen, want iedereen, van tiener tot halverwege de vijftig, swingt er hier lustig op los zodra de muziek aan gaat.
Al met al was het een geslaagde avond, zeker omdat we zo hartelijk werden ontvangen door iedereen en overal bij betrokken werden. We beginnen ons echt al een beetje thuis te voelen hier!

1 opmerking:

Martranslations zei

O wat enig om te lezen! Ik heb gisteren voor de tweede keer deze week rauwe-andijviestamp gemaakt - niet te overtreffen onze Hollandse pot, huh! :o))