vrijdag 19 november 2010

Godkänd

Gisteren was Noa vier weken en in die tijd heeft ze al veel meegemaakt: logeerpartijen van oma's, twee honden die heel nieuwsgierig naar haar zijn, haar helemaal in de roedel hebben opgenomen en af en toe heerlijk aan haar hoofdje snuiven, twee nieuwe ouders die met vallen en opstaan erachter komen wat ze met welk huiltje wil zeggen, wandelingen in de sneeuw (ja, vijftien centimeter vorige week!) en vooral héél veel eten. Het zet lekker aan want gisteren was ze 4460 gram en minstens 56 centimeter (het meten ging erg gehaast, haar hoofdje lag wat scheef, dus volgens mij klopt het niet helemaal).
Verder zijn we gisteren naar het ziekenhuis geweest om de gehoormeting nog een keer te laten doen, want bij de eerste meting een dag na haar geboorte had ze met haar linkeroor geen goede uitslag. Alles was in orde bij beide oren, er zal de eerste keer iets in de gehoorgang hebben gezeten.
Gistermiddag moesten we naar de kinderarts bij het consultatiebureau, waar nog een keer alles werd gecontroleerd: van oogjes tot heupjes, van reflexen tot ruggengraat. Alles was voor zover te zien helemaal in orde, dus onze kleine meid is helemaal goedgekeurd!

1 opmerking:

maaike zei

mooie foto! leuk om weer even wat te horen (en te zien).