donderdag 22 juli 2010

Verduidelijking

Blijkbaar was mijn posting van gisteren niet zo duidelijk, want ik heb al een paar keer de vraag gekregen of de eerste kijkers/kopers nou definitief afgehaakt zijn. Het is ook lastig met al die gegadigden voor diverse huizen...
Er zijn nu dus twee geïnteresseerde stellen/gezinnen: A en B voor het gemak. Met A zijn we al een paar weken bezig, en die waren er zeker van dat hun huis verkocht was, tot ze hoorden dat de bank hun eerste gegadigde geen lening gaf. Met een tweede kijker zijn ze er niet uitgekomen. Als het goed is, is A's huis nu door de makelaar in de verkoop genomen. Als hun huis wordt verkocht en ons huis is nog te koop, dan kopen zij het gewoon.
Over B weten we qua financiering nog niets, dus dat kan nog alle kanten op. Wel weet B dat er al een bod op ons huis is gedaan, dus ik ga ervan uit dat ze daar in hun plannen rekening mee houden.
Kortom: genoeg serieuze belangstelling, alleen is bij beide de financiering een (tijdelijk) probleem. Raar is dat hier: je gaat naar een huis kijken, spreekt je interesse uit en komt een prijs overeen voordat je de financiering helemaal rond hebt. 's Lands wijs, 's lands eer zullen we maar zeggen.

1 opmerking:

Hanneke zei

Spannend he, nou ik hoop dat het niet te lang meer gaat duren.
Kijk je uit met je rug?
Die heb je straks nog hard nodig ;)