maandag 23 februari 2009

Badkamer

In de aanbouw komt ook een kleine gastenbadkamer, voor de mensen die hier willen komen kamperen. Ook is het handig dat we daar de honden direct onder de douche kunnen doen als ze met modderpoten thuiskomen van het buiten spelen.
Er moet natuurlijk een deur in, voor de privacy.



De muur moet worden doorgetrokken.



Osb-platen voor de stevigheid.



En tada, een mooi gipsmuurtje.



Dit was het grove bouwwerk, dat relatief snel gaat. Nu komt het dichtsmeren van de schroefgaatjes en de naden nog. Daarna moet dat allemaal worden geschuurd en hoogstwaarschijnlijk nog een keer opgevuld. Dan komt er aan deze kant (de gangkant) glasvezelbehang met een verfje. De andere kant (in de badkamer) gaat Olaf betegelen. Ach, zo blijf je bezig.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hallo, Kwam je berichtje tegen op zwedennet en dacht, he dat is mij de eerste zomer in zweden ook gebeurd hahaha.... ik wist het ook niet keurig voor de lijn geparkeerd en het enigeplekje vrij was links aan de kant van de weg, moet zeggen reed toen nog met een nld.kenteken. Ik ben toen nietsvermoedend naar het politiebureau gegaan en hebben ze het bij een waarschuwing gelaten ik zou zeggen: proberen, scheelt je alweer 1000kr. Succes. http://lantliv.web-log.nl, groetjes