donderdag 21 januari 2010

Snowboarden

Eindelijk is het er weer eens van gekomen: gisteren hebben we een dagje gesnowboard. Vorig jaar lukte dat niet omdat toen de sneeuw eindelijk begon te vallen Olaf met die ontsteking in zijn knie zat.
Dit is pas ons derde seizoen en na het jaartje pauze wilden we rustig aan beginnen. Wij dus doordeweeks naar een kleine piste en inderdaad: het eerste uur waren we maar met z'n tweeën! Je hebt dan wel alle ruimte op de piste, maar je voelt je toch best vervelend als de lift pas aangezet wordt als je weer aan komt glijden. Gelukkig kwamen er nog twee snowboarders en een skiër bij, en vanaf dat moment bleef de lift continu in gebruik.
Met al die ruimte en heerlijke vers gevallen sneeuw hebben we lekker kunnen oefenen, zodat we overmorgen als we met de buren naar een wat groter gebied gaan geen modderfiguur slaan.

2 opmerkingen:

maaike zei

En komt er dan ook een foto?

Elja zei

Ja, dat willen we wel zien, jullie op wintersport"vakantie"! Heerlijk dat je zo van de winter kunt genieten. Mijn dochter Elena zit nu al een maand in Zuid-Amerika en blijft nog 2 maanden weg. Lekker warm daar (28 gr). Trekt mij meer.