donderdag 28 januari 2010

Snowboarden II

Helaas, weer geen foto's van ons tweede uitje van afgelopen zaterdag, deze keer naar een groter gebied op 130 kilometer afstand. Ik durf namelijk geen fototoestel in mijn jas mee te nemen, ben bang dat ik er bovenop val.
De buurman en -jongen zouden meegaan, maar wegens ziekte ging dat niet door. De buurvrouw had al beloofd dat ze de honden een keer zou uitlaten en daarvan wilden we wel profiteren, dus we zijn met z'n tweeën naar Romme geweest: www.rommealpin.se Daar hebben we heerlijk gesnowboard, op brede pistes die erg goed geprepareerd waren. Ondanks het lange eind rijden is het zeker voor herhaling vatbaar.

De afgelopen dagen heeft het hier weer uitbundig gesneeuwd, zodat de sneeuw nu bijna drie teckeltjes hoog ligt. We komen met Bonki bijna de akker niet meer over om nieuwe sporen te maken waar Max in kan lopen, dus voor hem is elke uitlaatbeurt een echte crosscountry-ervaring. Branco wordt (met z'n negenhalf jaar) weer een dolle jonge hond nu hij zo lekker in de sneeuw kan spelen, die bij hem intussen ook tot de oksels komt. Heerlijk om een 'echte' winter mee te maken en daar ook volop van te kunnen genieten!

1 opmerking:

maaike zei

Ben jaloers! Hier dooit het weer. 'Drie teckels hoog', dat vind ik een mooie. Die houden we erin.